søndag den 27. juni 2010

En sandkasse bliver til. En form for DIY.


Vi taler 2007 og ovenstående billede er min have. Vi har selv importeret gyngestativet og højen kom fra alt det jord der blev båret op efter vi istandsatte kælderen (ALT er båret op i hånden og kørt ned i haven på trillebør!). Men ellers er det mest bare græs, træer og rod.


Jeg beslutter at vi skal have en sandkasse, og jeg ved lige hvordan den skal se ud :). Så jeg starter ud med at sætte en pind i midten af hvor jeg vil have min sandkasse. Herefter tager jeg et stykke snor og binder en løkke i hver ende. Med denne snor kan jeg så lave en fin rundt cirkel.
Jeg tegner på græsset med spraymaling rundt i den cirkel jeg får ved at holde snoren stram fra midterpinden. Herefter sætter jeg pinde så jeg kan se tydeligt hvor min cirkel går.


Og så starter gravearbejdet ...


Det ser måske ikke ud af så meget, men når man står og graver så føles det som rigtig meget. Og jeg nåede også en del gange på genbrugspladsen med jord.


Pyh .... færdig med at grave ud.


Herefter lagde jeg fiberdug ned i hullet.


Og kaldte på hjælp fra min bedre halvdel til at hente store sten hjem og lægge den pænt ud i kanten af mit udgravede hul.


Så skulle der blandes beton. Og ja, hvis du skulle være i tvivl. Det ér mig på billedet ;).


Det er lidt ligesom at lege med ler, bare husk gode handsker for det ætser!


Jeg lavede en fin kant hele vejen rundt med beton under stenene og gav det en smule vand undervejs med haveslangen mens det tørrede fordi det var temmelig varmt og tørt da jeg støbte.


Så er der kommet sand.
Det er ikke god stil at stjæle sand fra stranden. Jeg kan anbefale BigBag.dk.Til sidst skar jeg det overskydende fiberdug af langs yderkanten på sandkassen.

I baggrunden kan I se køkkenhaven er ved at blive anlagt. Men den historie kommer en anden dag :).

2 kommentarer:

  1. Hvor er det lækkert, det ligner en stor udgave af vores bålsted, vores er bare slet ikke så gennemført. God ide !

    SvarSlet
  2. Total i orden sandkasse der. ;o)

    SvarSlet