tirsdag den 30. august 2011

Det lugter lidt af ARGH!

- For 2 uger siden startede min mellemste i 0. klasse, med alt det bringer med sig af træt barn, behov for ekstra opmærksomhed.
- Om 4 uger stopper min datter i sin fantastiske dagpleje og skal starte i børnehave. Men alt hvad det bringer med sig af træt barn, ekstra opmærksomhed, dage med indkøring o.s.v..
- Om 8 uger har jeg ikke noget job, men alt hvad det bringer med sig af jobsøgning, afvisninger, mails der sendes og svar der utålmodigt ventes på.
- Om 8 uger skal jeg sige farvel til en fantastisk gruppe kollegaer og en gruppe uforglemmelige unge, fordi Holbæk kommune har så meget rod i deres egne rækker at de har stoppet anbringelse af unge uden for hjemmet!
- Lige nu har jeg måske et projekt i støbeskeen der kan gå to veje. Det kan blive kæmpestort eller det kan fise ud i en lille lugtende prut der siver afsted og glemmes. Men lige nu kræver det opmærksomhed, forberedelse, en jernstærk selvtillid og disciplin.

- Lige nu er min hvilepuls over det tilrådelige og mine nætter er præget af drømme hvor jeg drøner rundt og har glemt mere end jeg husker.
2 kommentarer:

  1. Pyh, jeg kan da godt forstå, hvis du er stresset. Jeg håber, det går alt sammen.
    Kh Line

    SvarSlet
  2. nogen gange er tanken om det værre end at være i det, og man gør hvad man kan og så må det række. stress er noget lort.

    SvarSlet