tirsdag den 21. februar 2012

Uhhh... liveshow!

Så var der lige noget med endnu en bustur med tre eftermiddagstrætte børn.
I dag formåede Kamille, at råbe hele bussen op med sine krav om det ene sæde og det andet sæde, ikea, klapvogn, is, farmor, en tur til månen og en del andet, alt imens jeg fastholdt mit krav om, at enten sad hun på sædet ved siden af mig eller på mit skød og hun vred og snoede sig i protest.

Jeg så godt den gamle dame ud af øjenkrogen, i den ellers tomme bus.
Jeg så også hendes meget tydelige forragt for min datter, da hønserøven stod foran os og ventede på at skulle af. Hendes skulen og hendes hovedrysten var ikke til at tage fejl af. Men hun var dog ikke mere sikker i sin sag, at hun ikke turde kigge mig ind i øjnene.
Dog alligevel så meget, at hun blev ståene og kiggede - endnu hovedrystende og fuld af forragt - og kiggede på os da dørene smækkede og bussen kørte videre.
Og ja, det bed på mig! Jeg kunne mærke min puls stige og jeg havde mest af alt lyst til at råbe ukvemsord af hende!
Hvilket så resulterede i, at jeg steg rasende af bussen og trampede hen til vores egen opgang med to drenge halsende efter mig og en klapvogn der skramlede over fliserne (med en datter der nu lystigt vinkede efter bussen da den overhalede os).

Matias forduftede erfarent ind på sit eget værelse. Mille slog og sparkede alt hvad hun kunne komme i nærheden af. Og det hun var i nærheden af, var sin storebror der var blevet væltet omkuld i skolen og har slået hovedet.
Alt i alt en rigtig dejlig hjemkomst...

Men midt i det hele, så sad jeg pludselig på madrassen i stuen og havde opgivet det hele og håbede at min basketrætte datter mon snart faldt i søvn, da der lander en due på min altan.
En due?!
Ja, en due. Og så kom der en til.
Og de to dyb-snavede! Serious shit!
Og der gik live-show i den. Lige der 1.5 meter fra mig.
Jeg håber det var godt, for kort det var det.
Men bagefter nussede og puslede hun i hans fjerdragt. Han trak langsomt væk fra hende, men hun gik bare med, hen af gelænderet på min altan. Da han løb tør for gelænder fløj han og hun sad noget slukøret tilbage, indtil jeg kom til at røre på mig og hun flaskede væk også.

Så var det jeg tænkte:
Gamle sure gamle damer, der burde lære at opføre sig ordentligt, er der masser af!
Lad dem være sure.
Det er snart forår!

Hell yeah....

Og jeg får med garanti bedre sex end hønserøven.
HA!

P.s. Må løbe. Min datter er gået over til, at nikke skaller ud.

3 kommentarer:

 1. Jeg tror sgu også, at du får både bedre og mere sex, end den sure gamle hønserøv! ;-)

  Og ih, hvor kan jeg genkende de der skulende blikke. Verden er fuld af sure hønserøve! (Og jeg er aldrig iblandt dem...jeg sværger)

  SvarSlet
 2. Skøn historie, lige til at blive i forårshumør af.

  Og så har jeg slet ikke fået fortalt hvor SUPER sej jeg synes du er. Tænk at du tør stå på sådan en scene.

  SvarSlet
 3. June: Haha. Og nej, jeg ved godt du ikke er en af dém. Tror nærmere du kunne finde på, at komme over og begynde at lege med det umulige barn.
  Havde i øvrigt en super eksemplarisk datter med i bussen i går eftermiddags, og der var der selvfølgelig ikke en eneste gammel sur dame i miles omkring.
  Nemesis jeg hader dig ...


  Marina: Ihh tusinde tak :). For begge dele :-D.

  SvarSlet