mandag den 8. juni 2015

At komme til healing hos mig.Selve healingen 

Effekten af healingen er forskellige fra menneske til menneske. Men jo mere du giver tilladelse inde i dig til behandlingen og jo mere giver du tilladelse til, at healingen kan virke.

Effekten af healingen kan også vise sig, at være en anden end den forventede. Energien jeg arbejder med er "intelligent" og den vil tjene os mest effektivt der, hvor vi sjæleligt har mest brug for det, på nuværende tidspunkt i vores liv.

Du kan komme til at opleve følelsesmæssige og fysiske reaktioner under og efter healingen.
Nogen springer energifyldt ud af døren og andre er udmattede. Hvad end du oplever er det vigtigt, at føle efter hvad du har brug for.
Jeg anbefaler, at man ikke har aftaler efter healingen, da de fleste har brug for at gå hjem og få alt det nye fordøjet.

Hvis jeg har børn på briksen, er en forælder meget velkommen til at blive siddende i lokalet og roligt og stille observere behandlingen.

Healing på briks

Vi starter med en kort samtale. Her tuner jeg mig ind på hvad du har behov for og du kan fortælle om hvorfor du er kommet til mig.
Herefter kommer du op på briksen. Du er fuldt påklædt og kan få tæppe på hvis du ønsker det.
Her får du lov at slappe lidt af, trække vejret og komme ind i den stemning, at nu er det dig det drejer sig om.
Alt andet i dit liv er på pause i denne stund.
Dette er din gave til dig selv og det eneste du skal gøre, er at nyde.

Mens jeg healer dig, så er oplevelsen meget forskellig. Nogen kan mærke den kraftige summen der kilder over hele kroppen fra energierne, nogen kan mærke at der bliver rykket rundt på følelser inde i kroppen og andre kan umiddelbart ikke mærke noget som noget helst.
Der er ingen rigtig eller forkert måde, at have det på. Healingen virker selvom du ikke kan mærke noget.

Jeg arbejder rundt om dig. Jeg starter altid ved dit hoved og arbejder mig vej rundt.

Nogen græder eller griner undervejs, fordi healingen løsner for fastlåste følelser i dem. Nogen falder i søvn. Nogen får pludselig lyst til, at tale lidt.
Alt er ok. Intet er pinligt eller forkert og der findes ingen forkerte eller dumme spørgsmål.

Når healingen er slut ligger du lidt og sunder dig og får et glas vand mens vi taler lidt om oplevelsen inden du skal afsted igen.
Husk at få drukket godt med vand resten af dagen.

Fjernhealing

Hvis du ikke har mulighed for, at komme til mig i København eller af andre årsager ønsker at modtage healingen hjemme hos dig selv, så kan jeg tilbyde fjernhealing, både 1:1 og til grupper.
Vi taler enten over Skype eller skriver sammen på messenger inden og derefter igen efter healingen, hvor jeg giver dig en opfølgning på hvad jeg mærkede under healingen.
Under healingen er det bedst at være i ro og have mulighed for, at mærke indad i uforstyrrethed.

Ellers så er det meget det samme som healing på briks. De fleste mærker noget, andre gør ikke. Det er ok, healingen gør sit arbejde uanset om du mærker noget eller ej.

Alkohol og healing er ikke en god kombination.

Ved begge behandlinger er du meget velkommen til, at sende mig en mail, hvis der er spørgsmål i dagene efter en session.

Booster

Har du en begivenhed du skal til, der kræver ekstra af dig og som du ønsker støtte til; En eksamen, en fest, et møde hvor du ønsker at stå stærkest muligt i din essens og glans f.eks. jobsamtale der bare skal gå godt o.s.v., så er boosteren en oplagt mulighed.
En booster er som en slags kraftig energetisk kop kaffe, et energi-pust af den lækre slags hvor du vil føle at du bliver båret af energien så du kan være til stede og nyde øjeblikket.

Du kan kontakte mig et par dage inden din begivenhed med en kort beskrivelse af det du skal, dine følelser omkring det, samt dato og tidsrum for hvornår begivenheden er og så sørger jeg for, at der ligger en booster klar til dig ved det bestilte tidspunkt.

Pris og sted

En behandling på briks koster 800,- incl. moms og varer 1-1½ time inkl. samtale.
Fjernhealing koster 600,- incl. moms og varer 1 time for selve healingen.
En booster koster 200,- incl. moms og er uden opfølgning.

Betalingen sker via faktura jeg sender ud til din email.

Har du lyst til, at komme forbi til en healing, eller har du uddybende spørgsmål, så kontakt mig på info@synnejustesen.com.Et udvalg af feedback fra dejlige klienter:

"Synne er en naturlig healer, der på alle måder formår at komme ind hvor det gælder. Hun har en naturlig intuition for mennesker og hvor de er i deres liv. Jeg oplevede healing hos Synne som helt fantastisk og jeg ville til enhver tid lægge mig under hendes kyndige hænder igen. Synne er på alle måder et besøg værd, for hun healer med hænderne så vel som sine skønne ord."
"Jeg har ikke så mange ord i dag, men føler et stort behov for at takke dig for et meget kraftfuldt forløb. Det har løftet mine vibrationer og min bevidsthed til nye højder på en meget nærende måde. Af hjertet tak."


Kvinden med evnerne

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har arbejdet inden for psykiatrien med behandlingsarbejde af psykoterapeutisk karakter. Jeg har sideløbende taget mange kurser inden for moderne psykiatri - herunder også NADA akupunktur.
Jeg har senere taget uddannelsen som Rudolf Steiner lærer og antroposofisk specialunderviser og har arbejdet med formidling af viden.

Jeg har ligeledes interesseret mig aktivt for alternative måder at helbrede både følelser og kroppen via selvstudie, kurser og uddannelse, bl.a. i healing.
Jeg er derfor velbevandret i både den alternative og konventionelle behandlerverden og har mange redskaber at trække på, ud over selve healingen.CVR: 36783109
Synne Justesen
Mobil: 24263040
Email: synnejustesen@gmail.com
Firmaadresse: Kirkegårdsvej 47, 4 th, 2300 Kbh S