tirsdag den 31. oktober 2017

LUKKET - "Og jeg vågnede" - give away med Eva Andreas vidunderlige bog.Den dag Eva søgte efter et antal test-læsere i en lukket gruppe (Soul Sisters Circle på Facebook. KOM og vær med. Det er magisk.) havde jeg været optaget af andre ting og derfor ikke så tilstedeværende online. Da jeg så indlægget gav det mig et stort sug i maven og jeg talte desperat antallet af tilkendegivelser mens mit hjerte sank i brystet på mig. Øv, for sent? Men nej, der var én plads tilbage og jeg har vist aldrig tastet så hurtigt på min mobil før. 
Jeg vil være med!!!

Der gik ikke længe før bogen lå i min indbakke og jeg åbnede den ærbødigt samme aften.


"Vågn op, vågn op, Ifør dig din styrke Zion, Ifør dig din festdragt... [...]" står der på den første side.

Evas bog kom PRÆCIS da jeg havde allermest brug for den. Det er ikke bare en beretning om en enkelt kvindes rejse. Det er det også, men jeg mærker generationer af kvinder komme til orde på siderne. Så mange søstre, der af grunde jeg stadig ikke forstår, har været undertrykket og uden mulighed for at give sin stemme til kende.Bogen er som et brøl, men blid som en fjer i vinden.Bogen er som et sjælekram der heler gamle sår.

Den er så fint opstillet med skift mellem den lille pige og den voksne kvinde. I det feminine univers hvor intet er lineært og alt er organisk spinder trådene sig ind og ud mellem hinanden på mest elegante måde.Hvor kvindelig vækkelse ikke er lig med, at vi skal hade det maskuline, men ære begge dele, der sammen udgør balancen og lægger stenene på vejen hjem. Hjem til essensen. 

Vi får lov at komme med ind helt tæt på, i ægteskabet, moderskabet, rollen som datter, som søster, som Kvinde. Hvad er det egentlig der gør os til kvinder? Hvad forlanges der af os som pæne piger?Kan jeg vælge min egen sandhed til? Kan jeg holde til konsekvenserne af det valg?Mange af os har stået i det valg og hvis du er tiltrukket af Evas bog, så vil jeg påstå at du kender dilemmaet:Blive i sikkerheden og gå til grunde eller vælge friheden, min egen sandhed, med alt hvad den fører med sig?

Med hjælp fra sine engle og arketype-energier breder Eva sin egen rejse ud for os, til inspiration og trøst for os der stadig går på stien og til tider vakler.Jeg lever med Eva gennem hvert åndedrag igennem bogen. Jeg mærker at det også er min historie som jeg læser mig igennem siderne.
Ikke mindst slutningen efterlader
mig åndeløs et øjeblik. Jeg lukker bogen med en følelse af dyb styrke til at gå MIN vej. Ikke alene, men sammen, sammen med engle, med søstre, med mændende i vores liv.Iført min festdragt af feminin glød. 
Sikke en rejse! Sikke en bog!Eva er, ud over en fantastisk forfatter, også en generøs sjæl og jeg har fået muligheden for, at udlodde et eksemplar af bogen til en læser her på bloggen.
Skal du med på rejsen, sammen med Eva, igennem dragekampe og sejre, så skriv mig en kommentar her, med et par ord om din egen rejse i livet eller hvorfor du vil elske at vinde denne bog. Stort eller småt, hvad der falder dig ind. Jeg trækker lod blandt alle kommentarer, så skriv blot fra hjertet. Det er selve deltagelsen der gælder, ikke ordene. Ordene er blot til fælles glæde og genkendelse. 
Når du så har lagt en kommentar, så er du med.

Vinderen trækkes søndag d. 12/11 og måske er det DIG der får lidt ekstra til under juletræet ♥.

EDIT: Vinderen er fundet. Tusinde tak for deltagelsen ♥.
13 kommentarer:

 1. Jeg har ikke være i gang med min rejse så længe, men det var min fødselsdepression der skubbede mig ud over kanten, jeg tænkte der må være en måde at komme helt ovenpå igen. Det første skridt jeg tog var da jeg fandt sjæleterpi, det var så stor en oplevelse, og jeg kunne mærker jeg skulle arbejde mere med mig selv. Og nu vælter der ting frem om jeg ikke troede var der, ting helt tilbage fra min barndom. Men jeg er i gang og jeg glæder mig til at se hvor det bringer mig hen. <3

  SvarSlet
 2. Min rejse er dyb, inderlig, kærlig men til tider pga frygtindgydende og gled uhåndterlig❤️
  Jeg elsker den kvinde jeg er ved at forme mig til, hendes kræfter, styrke, optimisme og kærlige intentioner.
  Min rejse fra et lykkeligt familieliv, men med et hjerte der længtes efter mere, tog jeg et skridt ud over klippe kanten. Jeg gik og stadig den dag i dag, kan jeg mærke mit hjerte der splintrede på gulvet. I 5 år har jeg forsøgt at samle det igen, sådan et hjerte har har så mange skår når det splintres og dets kamre er uendelige❤️
  Dog har jeg formået at forme det som jeg ville have det pg den rejse har ført mig nye steder ind i mit indre, i min sjæl som jeg hylder. Når jeg ser tilbage på vejen, den uendelige sorg, ser jeg også ild, styrke, tonsvis af kærlighed til de her 2 menneskebørn som er mine og en selvindsigt i min egen sjæl og mit menneske, som er hele min rejse værd☄️
  Jeg er den jeg er, jeg er kvindekraft og kærlighed og jeg har så meget at give og dele med verden❤️
  Kærligst regnbue

  SvarSlet
 3. Det lyder bare som en bog, jeg rigtig godt kunne tænke mig. Temaerne matcher de processer, jeg er igang med..

  SvarSlet
 4. Jeg har nettopp blitt med i Soul Sister Circle og Eva sitt kurs. Det rører noe så dypt i meg, dette å vekke urkraften. Jeg kjenner på en slik ærefrykt, for jeg vil så inderlig ta plassen min, men samtidig er det veldig skremmende.
  Denne boken har jeg så lyst til å lese <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mari

   Du er udtrukket som vinderen af Evas dejlige bog. Vinderen er trukket via random.org og du havde det heldige nummer 4 der kom ud.
   Skriv en email til Eva på eva.ditlefsen"gmail.com med din adresse osv., så vil du modtage en bog snarest ♥.

   Kh,
   Synne

   Slet
 5. Selvom jeg først er begyndt på min rejse i en alder af 42 år, så tror jeg helt sikkert, at bogen kan hjælpe mig på vej <3

  SvarSlet
 6. Hej�� - jeg tror faktisk min rejse startede sådan bevidst for 10 år siden og jeg må indrømme der har været bump, nedsat hastighed og fuld stop undervejs, men i virkeligheden er rejsen konstant- evig, for det afvikles og udvikles i mit indre og i min hverdag, mit liv. Hver gang noget står i stampe, så dukker andet op og hvis ikke, så bruger jeg af de mentale “flasker” med guldstunder, som Eva engang lærte mig af lave...så drøvtygger jeg lidt på indholdet og henter ny energi. Jeg tror jeg er klar til den bog og et mere spirituelt ryk ��Tak for skrivet!!

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Jeg har (jo) bogen selv, men vil gerne vinde den til en veninde. :-)

  SvarSlet
 9. Jeg vil rigtigt gerne vinde bogen, jeg er på vej, men jeg kunne godt bruge noget mere inspiration til at sige ja til mig selv og vejen, mærke at jeg er på rette vej, når jeg har læst den vil jeg give den videre til min søs, min datter og andre der kunne bruge en vis bog.

  SvarSlet
 10. Jeg har hørt så mange pæne ord om denne smukke bog, og vil rigtig gerne læse den <3

  SvarSlet
 11. Kære alle I dejlige kvinder

  Tusinde tak for deltagelsen i denne Give Away ♥.
  Vinderen er fundet.

  Kh,
  Synne

  SvarSlet